Kedves Opeles kollégák!

 

Az Opel Post továbbra is fontos szerepet játszik az Önökkel való kommunikációban – most már modernizált változatban. Amikor a munkatársak lapja 1949-ben először megjelent, még nem létezett az internet. Manapság a friss híreket digitális úton terjesztik. A trend az egyre frissebb hírek és az elektronikus forma irányába megy. Ezért a vezetőség tavaly azt a döntést hozta, hogy ehhez igazítjuk a stratégiánkat, ezért az Opel Post ezentúl elektronikus formában fog megjelenni. Most még tovább megyünk, és elindítjuk az első igazi webmagazint a munkatársak, nyugdíjasok, kereskedők és a márka valamennyi kedvelője számára!

Az Opel Post digitális változata még vonzóbb, még aktuálisabb és még terjedelmesebb lesz. Jelentős mértékben javítottunk internetes választékunkon, így a digitális kiadás valamennyi eszközhöz – a laptoptól az iPad-en át az okostelefonig – automatikusan alkalmazkodik. Weboldalunk sokkal olvashatóbb és informatívabb lesz az eddigieknél, használatára könnyű ráérezni az új kialakítás révén. Évente már nem csupán négyszer, hanem hetente jelenhetünk meg új tartalmakkal: „Ha hétfő, akkor Opel Post”. Az új műszaki platform hosszabb fotósorozatok, illetve videók és hangfájlok megosztását is lehetővé teszi.

Továbbra is az Opel munkatársai állnak majd tudósításaink középpontjában. Ők beszámolóink hősei, akik büszkék lehetnek az általuk gyártott termékekre. Mint mindig, most is megjelenik az Opel Post kompakt, nyomtatott formában is – megint egy remek Opel Pos(z)terrel, ezúttal az ASTRA OPC EXTREME-ről. A letölthető posztert és a szupersportos Astra fotózásának teljes történetét itt, a webmagazinban találják meg.

Jó szórakozást kívánok az új Opel Post-hoz!

Üdvözlettel:
Johan Willems
kommunikációs alelnök

Yaz Online
Buy Clomid
Buy Prometrium Online
Buy Ventolin without Prescription