XXIII. Országos Középiskolai Pneumatika Verseny

 

 2016. április 7–9. között rendezték meg a XXIII. Országos Középiskolai Pneumatika Versenyt Szentgotthárdon. A döntőnek a III. Béla Szakképző Iskola adott otthont. A háromnapos rendezvény főtámogatója az Opel Szentgotthárd Kft. volt, mert a vállalat számára rendkívül fontos az oktatási intézményekkel való szoros együttműködés, valamint tudatosan épít a műszaki pályát választó fiatal generációra.

A versenyre műszaki, gépészeti szakképző iskolákból érkeztek az ország minden részéből, összesen 24 csapat és felkészítő tanáraik. A döntőbe kétszemélyes csapatok jutottak be, 17 város iskolájából.

Az ünnepélyes megnyitón vállalatunkat Csanaki Jenő (termelési igazgató, Megmunkálás) képviselte a polgármesteri hivatal refektóriumában.A verseny napján a diákok írásbeli és gyakorlati feladatsorok megoldásában mérték össze tudásukat. A verseny izgalmait követően a résztvevők fakultatív programokon, valamint az Allison és az Opel gyárlátogatásán vehettek részt.

 

 

01_pneumatika1

A verseny győzteseit a szakmai zsűri – melynek Bodnár Zoltán kollégánk is tagja volt – értékelését követően a Hotel Lipában ünnepélyes keretek között hirdették ki. Ennek keretében a diákoknak és a tanároknak Opel ajándékcsomagokat is átadott Csanaki Jenő.Ezúton is köszönjük minden munkatársunk együttműködését és támogatását, melyet a verseny ideje alatt nyújtottak.

 

 

Evista Online
Buy Clomid
Buy Advair without Prescription
http://allergyremediesonline.org/claritin/