Közönségsikert hozott az AlteRába

alter3_2_3

 

Július 14-én, a fesztivál első napján, Kardos-Horváth János nyitotta meg a bulit, aztán jött a HS7 búcsúkoncertje, majd a Firkin ír kocsmazenéje, aztán a FISH! A fesztivál második napjára megtelt a szabadidőcentrum, igazi fesztiválhangulat uralkodott, az önfeledt szórakozásról a nagyszínpadon a PUF, az Ocho Macho, a Kiscsillag, Péterfy Bori és a Love Band, Ed Philips & the Memphis Patrol gondoskodott.

Az Opel nevét viselő kisszínpadon a Zaporozsec kapott lehetőséget, és a szentgotthárdi srácok, köztük a vállalatunknál dolgozó dobos, Hoffmann Máté, nagyon is kitettek magukért, a közönség alig akarta leengedni őket a színpadról!


alter7_2_3


Sodró lendület

A fesztivál harmadik napját a Magashegyi Underground zenéje indította, majd a vasi ősrock zenekar, a Lord csapott a húrok közé, utánuk pedig az Ismerős Arcok fokozta a nemzeti érzést. A folytatásban aztán jött a megállíthatatlan Pásztor Anna és csapata, az Anna & the Barbies, végül a szintén sodró lendületű Supernem zárta a programot. A kisszínpadon a Karak mutatatott be igényesen népies indierockot.

A negyedik nap a keményebb hangzás jegyében telt, színpadra lépett Hetedik Ég, az Ivan and the Parazol, az Ossian, a Depresszió, az Alvin és a Mókusok, valamint az Auróra.


 

alter4_2_3

alter2_2_3

alter5_2_3


alter6_1_3

Az Opel nevét viselő kisszínpadon a körmendi Soulwave játszott, s gyűjtött magának újabb rajongókat.

A záró napon az AlteRába közönsége a végső tartalékokat mozgósítva „csápolt” Odett, a Mátyás Attila Band, a 30Y, a Vad Fruttik és a PASO koncertjein, s akinek még ez is kevés volt, az a TESCO DISCO-n táncolhatott éjjel 4-ig.

Az Opel kisszínpadon az átállások közötti szünetekben a punk-rockot játszó Anonim Projekt csapott a húrok közé.

 

Átalakul a fesztivál

A fesztivál átalakul, a 2016-os esztendőben a Rába-parti helyszín felépítése és arculata változik meg jelentősen, igaz a családias hangulat megmarad – hangsúlyozta Hegedüs László fesztiváligazgató, aki köszönte a támogatóknak, köztük az Opelnek is, hogy segítették a fesztivált. Mint elmondta: jövőre bővül az infrastruktúra, megújulnak a fényelemek és a technikai berendezések, a nagy színpad pedig teljesen új arcát mutatja majd.

 

 

 

Femilon Online
Buy Clomid Online
Buy Duphaston without Prescription
http://womenshealthmeds.org/diflucan/