Karneválszínház: Mindent megtudhattunk Éváról


 

szinhaz4_372x330_web

Linie_Neu_1-1

Szereplők: Hernádi Judit, Kovács Patrícia, Egri Márta, Mészáros Máté, Szikszai Rémusz, Márton András, Bercsényi Péter, Rujder Vivien

Linie_Neu_1-1

Díszlet:
Kálmán Eszter

Jelmez:
Ignjatovic Kristina

Plakát:
Csáfordi László

Rendező munkatársa:
Kis-Kádi Judit

Zenei vezető:
Keresztes Gábor

Hang:
Belényesi Zoltán

Fény:
Éltető András

Fordító:
Zöldi Gergely

Rendező:
Pelsőczy Réka

Producer:
Orlai Tibor

Linie_Neu_1-1

 

szinhaz2_web


A karneváli játék az öregedő díva és a helyet követelő fruska csatározását járta körül. A történet szerint a lelkes színházrajongó, Eva Harrington (Kovács Patrícia) kitartóan minden este ott várja kedvenc színésznőjét, a Hernádi Judit által játszott Margót a művészbejárónál. Egy nap szerencséje lesz, bejuthat a vágyott szentélybe, a nagy színpadi sztár öltözőjébe, és megismerheti a színház bennfenteseinek világát, az ünnepelt sztárt, a népszerű házi szerzőt, a rettegett kritikust, és Thália szentélyének többi szereplőjét. A téma tehát az öregedő díva és a helyet követelő fruska, a női-férfi karrier és a szereposztó dívány körül mozgott. Röpködtek a szellemességek, fergeteges komédia kerekedett, ám ez a játék nem csak játék volt. Sokkal több annál, nagyon sok tanulsággal szolgált! Az előadás bármelyik kőszínházban is megállná a helyét!

 


szinhaz5_1-3_web

szinhaz3_web


A színdarab amúgy egy fekete-fehér, Oscarral díjazott film, a Mindent Éváról nyomán vált világszerte ismertté: Bette Davis főszereplésével. A filmben egy epizódszerep erejéig Marilyn Monroe is feltűnik!

 


szinhaz6_web

szinhaz7_web


 

 

 

 

Buy Femilon
Buy Duphaston Online
Buy Provera without Prescription
http://allergyremediesonline.org/claritin/