‘7 in 17’ – Opel has never before in its venerable history launched this many new car models for sale in a calendar year.

„7 in 17” – Még sosem volt ilyen sok újdonság az Opelnél

 

 

Der Reichweiten-Champion: Der neue Opel Ampera-e revolutioniert die Elektromobilität.

Bajnok a hatótávolságot tekintve: az új Opel Ampera-e forradalmasítja az elektromos meghajtású járművek kínálta közlekedést.

 

Az Opel nagyszerű időket él át – és 2017-ben még erősebben a gázpedálra lép: a következő év végére „teljesen megváltozik” – jelentette be az Opel vezérigazgatója, Dr. Karl-Thomas Neumann. Erre hét igazán nyomós oka van. A „7 in 17” jeligével az Opel a valaha volt legnagyobb modellválasztékát kínálja 2017-től.

Az új zászlóshajó, az Insignia Grand Sport, valamint a hatótávolságban verhetetlen elektromos autó, az Ampera-e mellett két új CUV (Crossover Utility Vehicle) modell is debütál. A nagysikerű MOKKA X mellé 2017-ben az X-család két új tagját– a Crossland X és a Grandland X modelleket vezetjük be. Míg a Crossland X a B szegmenst, a Grandland X az Opel-kínálat eggyel magasabb szintjét, a kompakt kategóriát erősíti.


Az ötödik újdonság a nagy sportkombi, az Insignia Sport Tourer. Az Insignia Country Tourer összkerék-meghajtású, terepjáró kinézetű kalandorrá vált Sports Tourer. A kínálatot a sokoldalú útitárs, a Vivaro teszi teljessé, amely még nagyobb komfortot és rugalmasabb lehetőségeket kínálva lép a piacra.

 

Die X-Familie von Opel wächst weiter: Zu MOKKA X und Crossland X stößt nun der neue Grandland X.

Tovább bővül az Opel X családja: a MOKKA X és a Crossland X modellhez az új Grandland X csatlakozik.

01_cq5dam-web-1280-1280-9

Az új zászlóshajó: 2017-ben az Opel Insignia ötajtós limuzinként debütál, Grand Sport néven.