TeSzedd! –
Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció

 

Idén is országszerte megrendezik TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót. A rendezvényre április 28. – május 1. között kerül sor. Az akció mára legnagyobb önkéntes mozgalmává nőtte ki magát, és idén immár hatodik alkalommal valósul meg. És az akcióból természetesen az Opel Szentgotthárd sem maradhat ki!

A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „tavaszi nagytakarítást” végeznek a TeSzedd! önkéntesei. A környezettudatosság jegyében vállalatunk is önkéntes csoportokat szervez mind az Opel, mind az Allison dolgozók körében egyaránt. A program a tervek szerint április 29-én, pénteken déli 12 órakor veszi majd kezdetét, illetve igény szerint hét végén is zajlik.

A helyszín(ek)ről a jelentkezők számától függően később adnak tájékoztatást a szervezők, ami viszont biztos: az önkéntes munka a gyár környezetében, illetve Szentgotthárd térségében folyik majd.

A Környezetvédelmi csoport minden lelkes, a környezetért tenni akaró munkatársat vár az eseményre.

Végül egy információ a középiskolás gyermekek szülei számára: az akció elszámolható közösségi szolgálatnak is, így várjuk a fiatalabb korosztály képviselőit is!

 

 

 

Last update April 2016