Az Opel támogatja a tudás fejlesztését

Az adományozottak között volt a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi kampusza, négy szombathelyi szakközépiskola (Puskás, Savaria, Gépipari, Művészeti), a zalaegerszegi Széchenyi István Szakiskola, a szentgotthárdi III. Béla Szakképző Iskola, a hevesi Eötvös József Oktatási Központ, valamint szentgotthárdi, körmendi, vasszécsenyi általános iskolák. A szentgotthárdi Mentőállomás is a támogatottak körébe tartozik, dolgozói laptopokat vehettek át.


ajandek_2


Idén szeptemberben adták át az Opel Tudásközpontját, amelynek két fő célja, hogy kiszolgálja a duális szakképzést (villanyszerelőket, gépi forgácsolókat, automatikai technikusokat képeznek a tanműhelyben, jelenleg összesen 52 főt), és a duális gépészmérnökképzést, amelyben tíz fő „saját” (szerződött) hallgatójuk van, és további 40 hallgatót oktatnak majd a speciális gyakorlati órák során.

Az átadást az Opel év végi ünnepélyes gyárértekezletére időzítették, ahol a helyettes gyárigazgató Mákos Csaba mondott évértékelést: 500 millió gépjárművet értékesített a vállalat, a 750 ezredik Opel Insignia is legurult a gyártósorról. Az innováció mérföldkövei: Párizsi Autószalonon az Opel Corsa a „Legjobb autó” díjat nyerte (az Autobest díj a legjobb ár-érték arányú gépkocsit, tehát a „legjobb vételt” jelenti), a Frankfurti Autószalonon az Opel Astra „Arany Kormánykerék” díjat kapott.

A cég idén legyártotta a nyolcmilliomodik motort, a legnagyobb vevő számára hét prototípust állítottak elő, 61 új cikkszámot vezettek be. Az új Astra Magyarországon is bemutatkozott, amelybe csak Szentgotthárdon gyártott motorok kerülnek.

Egyetlen nagyvállalat sem létezhet anélkül, hogy ki ne tekintene a falain kívülre – fogalmazott az átadási rendezvényen Molnár Csilla Személyügyi igazgató. Kifejtette: ipari vállalati körben alkalmazható ismeretek szükségesek. Az Opel a termelési eredményein kívül nagy hangsúlyt helyez a társadalmi szerepvállalásra.  Fontos azon kapcsolatok ápolása, ahol a tudás fejlesztése köti össze a partnereket. A motorok és számítógépek adományozásával segítik az intézmények eszközparkjának bővítését.

Molnár Csilla kiemelte, hogy az Opel Szentgotthárd Kft. számára fontos a tudás fejlesztése, az oktatás támogatása, a szakképzett munkaerő biztosítása, az oktatási intézmények számára adományozott értékekkel a külső társadalmi kapcsolataikat kívánják erősíteni.

Astelin Online
Buy Benadryl Online
Buy Clarinex without Prescription
http://allergyremediesonline.org/phenergan/