Decemberben kezdődik a gyártás

Az EB turbó PureTech motor gyártásának előkészületei a tervezett ütem szerint haladnak. A validációs komponenseket – az április 12-i határidőt betartva – sikeresen legyártottuk és kiszállítottuk. A következő mérföldkő már az első komplett validációs motor legyártása lesz, amelyre a terveink szerint augusztusban kerül sor.

Eközben a gyártósoraink által megmunkált alkatrészekből Tychy-ben összeszerelt motor teljesítette az úgynevezett Demerite-teszt sorozatgyártásra vonatkozó követelményeit, ezáltal is bizonyítva a szentgotthárdi komponensek megfelelőségét.

A hengerfej-megmunkálósor csapata az első EB hengerfejjel

A blokk-megmunkálósor csapata az első legyártott EB motorblokkal

 

Folyamatos kapcsolatot tartunk fenn az EB motort gyártó többi európai gyárral, hogy az ottani gyártási tapasztalatokat átvéve elejét vessük az esetleges minőségi problémák felbukkanásának.

A „Slow-Build” kezdeményezésünk tovább folytatódik, eddig több mint ötven munkatársunk vett részt a motor-összeszerelési gyakorlaton.

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig annyit: az 1,6 literes, négyhengeres EP hengerfej-megmunkálás projekt előkészülete is ütemszerűen halad, a validációs hengerfejek legyártásának időpontja előreláthatólag augusztus 16-a, a termelés indulása pedig 2020. március másodika.

Estradiol Valerate Online
Buy Phenergan
Buy Pulmicort Online
http://allergyremediesonline.org/rhinocort/