Ügyvezetői látogatás az Allisonnál

Bár ebben a minőségében most járt itt először, James Kirages nagyon jól ismeri a Szentgotthárdon folyó munkát. Sok kollégával volt már személyes és szinte napi kapcsolata, elsősorban a logisztika területén. A mostani látogatása ismerkedés volt a teljes gyár tevékenységével, a termeléstől a logisztikán át a vám és pénzügyi folyamatokig.

A program első napján James Kirages találkozott az Opel Szentgotthárd gyárigazgatójával, Grzegorz Buchallal és Kapitány Kinga pénzügyi igazgatóval. A jó hangulatú megbeszélésen szó volt az Opel és az Allison együttműködéséről, az elmúlt évek eredményeiről, az idei év üzleti tervének célszámairól és persze a jövő lehetőségeiről.

A második napon műszakváltáskor James Kirages találkozott az Allison teljes gotthárdi kollektívájával,

néhány mondatban méltatta a magyar csapat teljesítményét és kiemelte, hogy Indianapolisban nagyon megbízható és magas minőségi színvonalat nyújtó gyárként tartják számon a szentgotthárdi üzemet.

Délután egyórás megbeszélés következett Huszár Gábor polgármesterrel, aki a város érdekességeiről és az ipari park fejlesztéseiről is beszámolt.

A két és fél nap programja nagyon sűrű volt, a kollégák rengeteg újdonsággal, fejlesztéssel, ötletekkel „bombázták” James Kiragest, aki nem kevesebb, mint 28 oldalt jegyzetelt.

A látogatás végén James Kirages ígéretet tett, hogy elődeihez hasonló elkötelezettséggel fogja igazgatni a szentgotthárdi gyárat.

 

Dostinex Online
Buy Yaz
Buy Medrol Online
Buy Serevent without Prescription