Elkészült a
9 milliomodik motor!

 

A sorról legördülő 1,5 literes turbó benzines motort, amely a hamarosan piacra kerülő új Opel Insigniában mutatkozik be, a dolgozók tapssal fogadták!


9millio_2


 

„Nagy nap ez számunkra, mindannyian büszkék lehetünk az elért eredményre, a kilencmillió itt legyártott motorra! Büszkeséggel tölthet el bennünket a tény, hogy az új Insignia alap benzines motorját, az 1.5-ös turbó benzinest mi fogjuk gyártani” – mondta az ünnepségen Grzegorz Buchal, az Opel Szentgotthárd vezérigazgatója, aki arra emlékeztetett, hogy Szentgotthárdon 25 éve indult el a motorgyártás. Grzegorz Buchal elárulta, annak idején Lengyelországban élt, s hazájában is nagy érdeklődés övezte a szentgotthárdi Opel-gyár létrejöttét, az Astrák, illetve a motorok gyártásának elindulását.

9millio_3

 

 

„Mindenkit köszönet illet, aki az elmúlt 25 évben a munkájával hozzájárult a szentgotthárdi gyár tevékenységéhez” – fogalmazott Grzegorz Buchal, hozzátéve: biztos abban, hogy a milliós darabszámok a jövőben még gyorsabban követik majd egymást a gyártásban.

Az ünnepi gyárértekezleten szintén elhangzott, hogy továbbra is a szentgotthárdi gyár szállítja az összes motort az új Astrába, amelyre Európában ez idáig több, mint 350.000 megrendelés érkezett 2015 óta. Ennek köszönhetően az Opel Szentgotthárd rekord évet zárt 2016-ban, csaknem 630.000 gyártott motorral, amely a gyár fennállása óta a legnagyobb termelési volumen.

Grzegorz Buchal végül elmondta, hogy március végén a gyárban ünnepi rendezvényen emlékeznek meg a modern magyar autóipar elindulására.


9millio_4

Munka a szerelősoron.


 

Provera Online
Buy Atrovent
Buy Combivent Online
Buy Pulmicort without Prescription