Francia vendégek látogatása

A szakmai látogató csoportot Marc Bauden, a Trémery-i és Metz-i gyárak igazgatója vezette, tagjai pedig a DW motortípus gyártási igazgatója, a központi szolgáltatások igazgatója, a gyár termelési és logisztikai vezetője valamint az ipari mesterterv igazgató voltak.

A Trémery-i motorgyár és a Metz sebességváltó gyár egy sarokkövét képezik a PCD gyártási rendszerének. Az északkelet-franciaországi Trémeryben működő, 1979-ben alapított motorgyár, a világ harmadik legnagyobb motorgyára. Több, mint 9000 motort gyártanak itt naponta, két típusú dízel erőforrást: a két literes négyhengeres DW motorcsaládot és az 1,6 literes szintén négyhengeres DV típust, valamint egy benzinest, a három hengeres 1,2 literes EB motorokat.

A francia vendégek nagy érdeklődéssel tekintették meg a szentgotthárdi gyárat, a Flex megmunkáló sorokat, a Flex szereldét, az orsójavítást, az anyaggazdálkodási, karbantartási valamint minőségbiztosítási folyamatainkat. Céljuk gyárunk megismerésén túl, a nálunk tapasztalt jó gyakorlatok átvétele volt. A látogatás végén a visszajelzések során pozitív észrevételeiket, fejlesztési javaslataikat is megosztották munkatársainkkal.

Pozitívumként emelték ki a modern technológiát, a nagyon tiszta és rendezett munkakörnyezetet, jó termelő területi vizualizációt, nagyon jó adatgyűjtő és elemző rendszerünket. Felelősségteljes hozzáállást tapasztaltak a rengeteg belső, saját fejlesztéseinket látva, valamint tetszett nekik a flexibilis szerelősorunk és a javítási stratégiánk is.

Danazol Online
Buy Estrace
Buy Clarinex Online
Buy Medrol without Prescription