Nyereséges évet zárt az Opel!

Az Opel 2018-ban 1.038.057 autót és kis-haszonjárműt értékesített világszerte, ebből 30 százalék szabadidő autó volt, vagyis a legdinamikusabban fejlődő piaci szegmensben egyre jelentősebb szereplők vagyunk. A Corsa volt a legnagyobb darabszámban értékesített autó, 235.639 darab talált gazdára. A legnagyobb piacaink pedig Németország és az Egyesült Királyság. Az elsőben 242.727 gépjárműt, a másodikban pedig 211.682-t értékesítettünk.

A PSA csoport részeként vállalatunk egyértelmű előnyöket élvez: új műszaki megoldásokhoz fér hozzá és közös termékfejlesztés során alakíthatja ki a piacon legeredményesebb termékportfóliót. Ennek eredményeképpen láthatjuk már az olyan új termékeket, mint a Crossland X, Grandland X, az új Combo, az új Zafira és Vivaro. Hamarosan pedig bemutatják az idei év legfontosabb új termékét, az új Corsa-t, amelynek már tisztán elektromos változata is lesz!

 

 

Az új Opel termékek sorába tartozik a többszörösen nyertes turbó PureTech háromhengeres benzinmotor is, amelyet nemsokára mi is gyártani fogunk Szentgotthárdon, jelentős szerepet kapva a vállalat átalakulási folyamatában.

Az új termékek piacra lépésével az Opel lehetőséget kapott visszatérni az orosz piacra, amelyen évekkel ezelőtt már sikeresen szerepelt. Tekintettel az utóbbi években erősödő orosz piacra, ez a bejelentés nagy jelentőséggel bír a jövőbeni európai értékesítési darabszámok tekintetében.

Premarin Online
Buy Provera
Buy Atrovent without Prescription
http://allergyremediesonline.org/flonase/