Opel Zafirán gyakorolnak a szombathelyi diákok

 

Több évre visszanyúló együttműködés egy újabb állomásaként, az Opel Szentgotthárd képviselői átadtak egy Opel Zafira személygépkocsit a Savaria Közlekedési Szakképző Iskolának. Az ünnepi átadáson jelent volt a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum főigazgatója Szentgyörgyvári Róbert is. Az autó, amely természetesen szentgotthárdi motorral szerelt, gyakorlati eszközként lesz használva az iskola diákjai által hasonló képen, mint a már korábban adományozott motorok.

„Az Opel gyár és a Savaria Szakképző Iskola kapcsolatának immár hosszú története van, hiszen a gyár legnagyobb örömünkre, már 1994-től támogatja az iskolánkban folyó autótechnikai képzéseket különböző eszközök adományozásával.”

Emelte ki üdvözlő beszédében Sümegi Tamás igazgató, majd folytatta: „A most átadandó Opel Zafira gépkocsi lehetőséget nyújt a felépítés, a működés és az egyes alkatrészekhez, részegységekhez kapcsolódó funkciók oktatására, a szerelési műveletek gyakoroltatására, a technológiák megismerésére, ellenőrzési, mérési feladatok elvégzésére.”

„Több, mint nyolc és fél millió motort gyártott ez idáig az Opel Szentgotthárd és a szentgotthárdi motorok képezik a gerincét az új Opel Astra motorválasztékának.” Hangsúlyozta ki beszédében Grzegorz Buchal, az Opel Szentgotthárd vezérigazgatója. „Ezek a motorok nagymértékben járultak hozzá az új Astra európai „Év Autója 2016” díjának elnyeréséhez”, mondotta Buchal.

 

Buy Claritin
Buy Rhinocort Online
Buy Spiriva without Prescription
http://allergyremediesonline.org/xopenex/