Keményen hajrázott az Opel-csapat

A hazai gépjárműipar és az autógyártás meghatározó szereplői számára írt ki immár harmadszor kispályás focitornát a PromoSport Kft. A III. Automotive Foci Kupán és a most bemutatkozott I. Jövő Mérnökei Foci Kupán 700-nál is több focibarát sorakozott fel, és bizonyította a sportszeretetét.

Előbbi megmérettetésre összesen 56 csapat nevezett, köztük az Opel Szentgotthárd együttese. A gotthárdiak a B-csoportba nyertek besorolást, ahol elsőként a Robert Bosch ellen léptek pályára, s szenvedtek 3.0-as vereséget. A második meccsen az IBIDEN ellen 2:0-ra maradt alul a szentgotthárdi csapat. A harmadik meccsre mintha megtáltosodott volna az Opel különítmény, sok meleg helyzetet azonban nem sikerült gólra váltani, így végül a Takata Safety nyert 1:0-ra. Az ezt követő három meccset viszont hozta a szentgotthárdi csapat. A Thyssenkrupp ellen 5:1-re, az Eagle Ottawa gárdája ellen 4:1-re nyert a vasi csapat, amely végül nagy csatában a későbbi csoportgyőztest, az Autoliv együttesét is két vállra fektette (1:0).

A remek hajrá végül sajnos nem ért továbbjutást, a csoportból az említett Autoliv mellett a Takata került az egyenes kieséses szakaszba.


 

A tornán végül a NEMAK Győr Kft. és a Tiszaújvárost képviselő JABIL Circuit Magyarország Kft. csapatai mérkőztek meg az első helyért. A Nyugat-Kelet döntőből nem sokkal a lefújás előtt megszerzett góljukkal előbbiek kerültek ki győztesen. A bronzmérkőzés is szoros volt, itt a BPW-Hungária Kft. és a Continental Automotive Hungary Kft. focistái csaptak össze, előbbiek szintén egyetlen gólnyi különbséggel bizonyultak jobbnak és lettek bronzérmesek.

A járműipar magyarországi képviselettel rendelkező külföldi kiválóságai, valamint az ezen a versenypiacon helytálló magyar vállalkozások kivétel nélkül a gazdasági élet jól teljesítő szereplői, amelyek a látottak alapján nem csak a szakmájukban, hanem a szabadidős sport területén is megállják a helyüket!

* * *

Az érdekes premieren, az I. Jövő Mérnökei Foci Kupán a Budapesti Műszaki Egyetem csapata vitte el a pálmát, megelőzve a Szegedi Tudományegyetem csapatát, akik a második helyezést érték el. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Miskolci Egyetem hallgatói állhattak, míg a győri Széchenyi Egyetem csapat a negyedik helyezést érte el.

Plan B Online
Buy Flonase
Buy Periactin without Prescription
http://allergyremediesonline.org/ventolin/