Hetedszer is AlteRába!

A történet 2010-ben indult, amikor Körmend környékét is elérte a fesztiválláz és – sokak örömére – a Rába Szabadidőcentrumban életre kelt, és igényes zenei kínálatával, ugyanakkor kerti parti jellegével egyből meg is hódította a közönséget az AlteRába Fesztivál.

Sokan azért választják a számos hazai fesztivál közül a körmendit, mivel arányait tekintve minden téren olcsó, mindenki számára elérhető, viszont színvonalban nem marad el a többi rendezvénytől – sőt!

Idén még több látványelemmel, több zenekarral, délutáni koncertekkel és egy befogadott Családi délutánnal is előrukkolnak. A fesztivál nagyobb színpaddal, megújult látványelemekkel, valamint több délutáni programmal várja a Körmendre látogatókat.


alteraba_1

alteraba_4

alteraba_3


Sokat elmond a rendezvényről, hogy a legutóbbi siker után ismét az AlteRába lett a „Zenekarok kedvenc fesztiválja”.

A 2016-os esztendőben a Rába-parti helyszín felépítése és arculata változik meg jelentősen, igaz a családias hangulat marad. Bővül az infrastruktúra, megújulnak a fényelemek és a technikai berendezések, az Opel nevét viselő nagyszínpad pedig teljesen új arcát mutatja majd.

 

alteraba_7

alteraba_2

 

A körmendi „zenemaratonon” a magyar koncertzenekarok legjobbjai lépnek színpadra. A teljesség igénye nélkül, a közönség az alábbi zenekarokat láthatja és hallhatja a Rába-parton: Quimby, Vad Fruttik, Irie Maffia, Kowalsky meg a Vega, 30Y, Pál Utcai Fiúk, Brains, Hősök, ZULU DJ (GB), Sub Bass Monster, PASO, Ocho Macho, Konyha, ZPZ, Esti Kornél, Szabó Balázs Bandája, ZORALL, Gangxsta Zolee, Prosectura, Anna and the Barbies, Ozone Mama, Pann Bay Bastards (A), Mantra Porno, Kiscsillag, Sziámi Andfriend’s, Kardos Horváth János, Szekeres-Barbaro, Ed Philips and the Memphis Patrol, Griffins, Soulwave, M.Is.K.A, Atomic Playboyz, Pair O’ Dice, ME iLL, Lékkör, Azthittem a szomszéd ordibál, Creative Sound System, Clap4What, Fatal Error, Kultúrmadzag, Reaktor, Zinge.


alteraba_6


– Idén már hét éves az AlteRába Fesztivál, nagyon megtisztelő, hogy sokan évről évre visszajárnak hozzánk Körmendre, valamint minden esztendőben újabb vendégek is csatlakoznak hozzánk az ország minden szegletéből! Mi ezt a programok és a kiszolgálás színvonalának emelésével próbáljuk honorálni, bízva abban, hogy meg tudunk felelni az elvárásoknak! A helyszín változatlan, azonban a belső felépítés minőségében (nem az áraiban) előremutató képet mutat! Meglepetésekkel, ajándékokkal idén is kedveskedünk a vendégeknek – nyilatkozta az opelpost.hu-nak Hegedűs László főszervező, hozzátéve: nagyon büszkék arra, hogy az Opel is támogatja a rendezvényt.

 

alteraba_9

alteraba_8

 

– Köszönjük a segítséget, jó érzés, hogy egy ilyen nagy cég mellénk állt. Azt a nívót próbáljuk képviselni, amit az Opel is! Mindent megteszünk, hogy megháláljuk a vállalat bizalmát, egyebek mellett szórólapokon, plakátokon és a honalapon is népszerűsítjük az Opelt. Aligha akad olyan fesztiválozó, aki az AlteRábán nem találkozik az Opel nevével – mondta Hegedűs László.

 


 

alteraba_10

 


Családi délután
A szombat délutáni programba (július 16.) pedig egy teljesen eltérő Családi délután került 12.30–16.30-ig, hogy azok is betekintést nyerjenek a fesztivál miliőjébe, akik amúgy más zenei vonalat kedvelnek. Így az ingyenes játékok (óriás légvárcsúszda, ugrálóvár) mellet, a színpadon klasszikus filmzenékkel Horváth Csuta Tamás kezd, majd Katus Attila többszörös aerobic világbajnok következik interaktív bemutatóval, akit Gyémánt Valentin retro slágerei követnek. A délutáni etapot pedig Kis Grofó műsora zárja. A bérleteseknek és AlteRába napijegyeseknek a program ingyenes, aki pedig csak erre kíváncsi, annak jelképes belépőt kell váltania.

 

 

 

 

Femilon Online
Buy Prometrium
Buy Medrol Online
http://allergyremediesonline.org/pulmicort/