AlteRába nyolcadszor!

2017-ben már 8 éves az AlteRába Fesztivál, s ami a szervezők számára leginkább örvendetes, hogy nagyon sokan évről évre visszajárnak, illetve minden esztendőben újabb vendégek is csatlakoznak a közönséghez az ország minden szegletéből!

A szervezők ezt a programok és kiszolgálás színvonalának emelésével próbálják honorálni, annak reményében, hogy a családias hangulat maradandó élményt biztosít a kilátogatóknak.

Érdemes megjegyezni, hogy az „Ország legnagyobb kerti partiján” az árak idén is családbarátok, a zenei kínálat pedig önmagáért beszél!

A nyitónapon, július 11-én, kedden például a Pann Bay Bastards, a Soulwave, a Halott Pénz és a Diggieman, másnap pedig a Bagossy Brothers, a Magashegyi Underground, a Péterfy Bori és a LOVE Band, az Anna and the Barbies és a Firkin áll a színpadra. A folytatás hasonlóan ütős: csütörtökön a Malacka és a Tahó kezd, majd a Mátyás Attila Band, az Ismerős Arcok, a Vad Fruttik és a Pál Utcai Fiúk is zenél.

 

alter2

Pénteken a keményebb zenék képviselői, az Action, az Apey and the Pea, a Moby Dick, az Ossian, az Auróra és a Hollywood Rose dübörög a Rába-parton, és a szombati zárónap kínálata is pazar: Konyha, Sziámi AndFriend’s, 30Y, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Junkie Jack Flash!


alter3


 alter4

Ismét ProArt díj nyertes lett az ország legnagyobb kerti partyja

A 2016-os esztendőre is az AlteRába Fesztivált választották a MAHASZ ProArt díj nyertesének, így a körmendi program immáron 3. alkalommal lett a „Zenekarok kedvenc fesztiválja”. A címet még soha senki nem nyerte el egymás után három alkalommal.

A szavazás alapján a zenekarok vendéglátását, a biztonságot, a hangulatot, a hangzást, a kiszolgálást, valamint a szerzői jogdíjak és költségek becsületes kifizetését vették figyelembe.

A díj nem csak a szervezőknek, hanem a közönségnek is szól – fogalmazott Hegedüs László fesztiváligazgató, aki az elismerés kapcsán azt is elmondta, természetesen az AlteRába segítői ugyancsak hatalmas köszönetet érdemelnek. Ők azok, akik a júliusi öt nap alatt barátságból és önkéntesen segédkeznek a fesztivál gördülékeny lebonyolításában.

Buy Yaz
Buy Premarin Online
Buy Duphaston without Prescription
http://allergyremediesonline.org/atrovent/