Esőben is pörgött az AlteRába

Az esőáztatta nyitónapon egy helyi együttes, a nemrég Petőfi Zenei Díjat kapott Soulwave lépett elsőként színpadra, majd az ország egyik legnépszerűbb csapata, a Halott Pénz, később az osztrák Pann Bay Bastards, valamint a Diggieman LIVE csapott a húrok közé.

Másnap a rádiók által sokat játszott Bagossy Brothers alapozta meg a jó hangulatot, s készítette elő a terepet az este/éjszaka három dívájának. Közülük elsőként Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője hódította meg a közönséget. Az Esőnap című szám közben stílszerűen csöpörgősre fordult az idő, a Péterfy Bori és a LOVE Band koncertjét viszont kis híján elmosta az eső. Boriék azonban nem hagyták magukat, illetve magára a közönségüket, a méltán népszerű Labamba ütemeire több százan táncoltak – a sárban. A folytatásban Pásztor Anna zenekara, az Anna and the Barbies vadította tovább a hangulatot, az estét pedig a Firkin zárta ugyancsak pörgősen.





Csütörtökön a Malacka és a Tahó, majd a Mátyás Attila Band pörgette fel a közönséget, a dallamos rockot játszó Ismerős Arcok pedig természetesen elővezette a sokak számára nélkülözhetetlen Nélküledet. A Vad Fruttik az energiával és a fénytechnikával sem spórolt, a legnépszerűbb számaikra épített programjuk rendesen beindította a közönséget. Végül a Pál Utcai Fiúk zenélt, a közönség pedig alig akarta leengedni őket a színpadról.

Pénteken a keményebb zenék képviselői, az Action, az Apey and the Pea, a Moby Dick, az Ossian, az Auróra és a Hollywood Rose dübörögtek a Rába-parton, és a szombati zárónap kínálatára sem lehetett panasz, sőt! Mert hát ugye – miközben Beck Zoli és a 30Y többi tagja nyilvános leves főzésbe fogtak – a színpadon a Konyha nyomta, majd a hazai underground megkerülhetetlen alakja, Müller Péter Sziámi és csapata, a Sziámi AndFriend’s, vezetett elő a zenekar saját számai mellett olyan dalokat is, amelyek a nyolcvanas évek eleje óta meghatározóak. Aztán persze a 30Y, majd a Pannonia Allstars Ska Orchestra, s végül a Junkie Jack Flash is mindet beleadott, ennek megfelelően hatalmas pörgés után ért véget a nyolcadik fesztivál!

Premarin Online
Buy Ovral G
Buy Estrace Online
http://allergyremediesonline.org/deltasone/