Megkezdték a munkát kollégáink Németországban

A gotthárdi csapat két gyáregységben tevékenykedik előre láthatóan december végéig: a többség a gyár alkatrész-elosztó központjában vette fel a munkát. Ők két műszakban alkatrészeket csomagolnak, göngyölegeket készítenek elő újbóli használatra, valamint targonca segítségével alkatrészeket készítenek össze raktárból külső kiszállításra, német, osztrák és svájci autószervizek megrendelései alapján.

Egy tízfős csapat az ún. szervizműhelyben, a kiszállításra váró autókon végzi el az utolsó simításokat: a karosszéria, szélvédő átfényezése és az utastér kiporszívózása után egy lista segítségével még egy utolsó minőségellenőrzést végeznek el a gépkocsikon.

Dolgozóink két helyi szállodában laknak, és helyi járatos buszokkal jutnak el minden nap a munkahelyükre.

A lelkes társaság nagyon hamar beilleszkedett az idegen környezetbe: a kezdeti nyelvi nehézségeket kis támogatással gyorsan leküzdötték, és néhány nap után már önállóan dolgoztak az egyes területeken.

Rüsselsheimben gyorsan felfedezték az étkezési, bevásárlási lehetőségeket, magabiztosan használják a helyi tömegközlekedést is. Sőt, néhányan már a közeli Frankfurtba is ellátogattak a hétvégén.

A németországi gyár vezetőinek első visszajelzései is nagyon pozitívak: értékelik dolgozóink motivált hozzáállását és hogy nagyon hamar képesek voltak az önálló munkavégzésre.

Minden külföldön dolgozó kollégánknak eredményes munkát kívánunk!

Yaz Online
Buy Duphaston
Buy Spiriva without Prescription
http://allergyremediesonline.org/xopenex/