Automotive Hungary konferencia

A rendezvény kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére, a hosszú távú életpályamodellek megismerésére, álláslehetőségek feltérképezésére.

Közel 200 kiállító mutatta be a járműgyártás teljes palettáját, a tervezéstől a kivitelezésig. A széleskörű kiállítói kínálathoz magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódott.

A kiállítás nyitó napján Mesics Olívia, helyettes gyárigazgató egy kerekasztal-megbeszélés keretében képviselte vállalatunkat.

A második napon került sor a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös konferenciájára is,

ahol Molnár Csilla személyügyi igazgató tartott előadást „Magyarország, mint versenyképes munkaadó” címmel. Vállalatunk az Opel Magyarországgal közösen jelent meg. A kiállított új Opel Astra Sport tourer, a Mokka X, valamint az új Zafira modelljei vonzották az érdeklődőket és nagy sikert arattak.

De mindezek mellett kiemelt szerepet kapott az Opel OnStar rendszere, mely szeptembertől már Magyarországon is elérhető.

A standon az egyik szentgotthárdi büszkeség, az SGE motorunk is helyet kapott. A szakmai kérdésekkel standunkhoz forduló látogatóknak kollégáink nagy szakértelmük birtokában készségesen segítenek.

Alesse Online
Buy Dostinex
Buy Spiriva Online
http://allergyremediesonline.org/zyrtec/