Érdeklődő pályaválasztók

A megyei Állásbörze egyik legfontosabb célkitűzése a fiatalabb és felnőtt korú érdeklődők és a munkaerő-piaci szereplők közötti kapcsolatok építése, illetve a munkaerő-piaci kereslet és kínálat közelítése volt, a felek közötti kommunikációs lehetőségek biztosítása által. Ezért a szervezők a vállalati standok felállítása mellett több olyan fórumot, tanácsadást is biztosítottak, ahol a munkaadók és jövőbeli munkavállalók kölcsönösen informálódhattak a legfontosabb aktualitásokról, információkat szerezhettek döntéseik meghozatalához.

Az Opel Szentgotthárd a rendezvényen a pályaválasztás előtt álló általános iskolás és középiskolás fiatalokat szólította meg. Ennek szellemében az Opel standján a Tudásközpont szolgáltatásait mutatta be gyárunk. Kollégáink a rendezvény két napja alatt sok-sok érdeklődőnek beszéltek arról, hogy a legmodernebb gépekkel és felszerelésekkel ellátott Tudásközpont a gépi forgácsoló, a villanyszerelő és az automatikai technikus szakmák tanulói számára biztosít gyakorlati helyet. Ugyancsak jópáran érdeklődtek a duális, az ELTE-vel közös gépészmérnök-képzés iránt, s persze a középiskolások számára kínált ösztöndíj-program is érdekelte a fiatalokat.



A szavakon túl a fiatalok az ügyességüket is kipróbálhatták az Opel standján. Népszerű volt a Tudásközpont diákjai által készített pneumatikai jelzőlámpa, s ugyanígy PLC vezérelt mini szállító-szalag, de még ennél is többen töltötték az időt a kiállított hengerfejnél, s próbálták a lehető leggyorsabban a helyére ügyeskedni a szelepeket.

Jelen lévő kollégáinknak többen is jelezték érdeklődésüket az Opelben folyó gyakorlati oktatás iránt, s reményeink szerint közülük többeket üdvözülhetünk is majd a Tudásközpont falai között.


 

Ovral G Online
Buy Estrace
Buy Provera without Prescription
http://allergyremediesonline.org/symbicort/