Kitárta kapuit a gyár

Az említett fiatalember, Gábor, 32 éves, egy Szombathely melletti faluban él családjával: feleségével, nyolc éves fiával és óvodás korú kislányával. Jelenleg a megyeszékhelyen dolgozik, ám, mint elmondta, erősen gondolkodik a váltáson, s ezért is döntött úgy, hogy eljön a szentgotthárdi Nyílt Napra. Ismerősei közül ketten is dolgoznak az Opelnél, ők is biztatták, hogy ismerkedjen a környezettel, nézze meg úgymond testközelből a gyárban folyó munkát.

„Felkerekedtünk, s mert a gyerekek számára is kínált programot a Nyílt Nap, az egész család eljött”, mesélte Gábor, aki természetesen a gyárlátogatással kezdte a programot.

„Szuper volt, de tényleg”, foglalta össze tapasztalatait, hozzátéve, bár voltak alapinformációi, ennyire modern gépekre azért nem számított.


„Műszaki beállítottságú vagyok, ezért nagyon érdekeltek a gyártósorok. Láttam, amire kíváncsi voltam, sok információval gazdagodtam”, mesélte Gábor, aki a gyárlátogatásból visszatérve örömmel látta, hogy családtagjai nagyon is feltalálták magukat, amíg ő a gyárban volt.

Kislánya és felesége például belevetették magukat a henna készítés rejtelmeibe, fia pedig több trükkös bringán is kipróbálta ügyességét.

Ezt látva Gábor nyugodt szívvel folytatta útját, egész pontosan bekukkantott a Tudásközpontba, majd felkereste a Karrierstandot, ahol számos információt kapott egyrészt a nyitott pozíciókról, másrészt arról, hogy mit, s hogyan kell tennie, ha elhatározza magát a munkahelyváltás mellett.

Greg Buchal gyárigazgató köszöntője után Gábor a szerelési gyakorlatban is kipróbálta magát, s bár a tesztvezetés is nagyon vonzotta, végül úgy döntött, hogy a délután hátralévő részét már családtagjaival tölti el. Gyerekei ekkor örvendezve mesélték el neki, hogy bábszínházat és bűvészmutatványokat is láttak, feleségét pedig Mautner Zsófi főzőműsora hozta lázba.

A család ezt követően még a Soulwave koncertjébe is belehallgatott, a végét azonban nem várták már meg, mert a sok programtól meglehetősen elfáradtak, s már kezdtek nyűgösködni a gyerekek.

„Jó, hogy eljöttünk”, mondta Gábor az indulás előtt, hozzátéve: a Nyílt Napon szerzett tapasztalatainak is köszönhetően nagyon is elképzelhető, hogy beadja a jelentkezését az Opelhez.

 

Plan B Online
Buy Femilon
Buy Levonorgestrel Online
http://allergyremediesonline.org/combivent/