Díjazták a színházi munkát

A szombathelyi Weöres Sándor Színház szenátusa 2011 júniusában, legelső tanácskozásán döntött arról, hogy díjat alapít az évad legjobb színészi alakításának és legjobb háttértevékenységének elismerésére. Azóta minden évben, immáron nyolcadik alkalommal a színház születésnapján egy színművész és a technikai személyzet egy tagja veheti át a rangos kitüntetést az előző évadban végzett munkájáért.

Az Opel Szentgotthárd pedig 2013-ban csatlakozott saját díjával, az Opel-különdíjjal a mindig az évad elején esedékes színházi elismerésekhez: A két hétre szóló autóhasználatot (tele tankkal), az ajándékcsomagot és oklevelet évente egy színművész és egy háttérdolgozó kaphatja meg.

A különdíjról az idén is a közönség szavazott online, és úgy döntött, hogy az idén a WSSZ fiatal színésze, Jámbor Nándor érdemes rá. Jámbor Nándor a „kaposvári különítménnyel” érkezett Szombathelyre, hogy aztán az egyetemi gyakorlat után, már diplomás színművészként is a szombathelyi társulatot erősítse.

A különdíjas színházi háttérdolgozó személyéről a színházi szabályok szerint a társulat dönt: az idén a „régi színházi motoros” Ősze Ferenc portásra esett a választás.

Plan B Online
Buy Ovral G
Buy Combivent without Prescription
http://allergyremediesonline.org/nasonex/