Tízezren az autóipari kiállításon

Az idei Automotiv Hungary szakmai fórum és autóipari kiállítás október 17-19 között fogadta a látogatókat a budapesti Hungexpo vásárközpontban. A rendezvényen autóipari beszállítók, kisebb és nagyobb vállalkozások, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók és szakmai szervezetek standjai valamint szakmai konferenciák várták az odalátogatókat.

Az esemény iránt kiállítói és látogatói oldalról is évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés, és ez nem is csoda, hiszen ez az egyetlen olyan rendezvény Közép-Kelet-Európában, ahol a járműgyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártáson át a garázsiparig.

Az idei kiállításcsokron 15 ország 254 kiállítója volt jelen bruttó 20 ezer négyzetméteren, a látogatók száma pedig meghaladta a tízezret.

A négy magyarországi autógyár mellett számos, a saját területén meghatározó cég vett részt a rendezvényen.

A kiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a mesterséges intelligencia, a 3D nyomtatás, az elektromos hajtás és az ipar 4.0 állt, és bár az autógyártás egyre inkább gépesített folyamat, az emberi munkaerő még mindig az egyik legnagyobb érték. Így az elmúlt évekhez hasonlóan most is meghatározó volt a kiállításon a szakképzés ügye.

Jól bevált szokásként a Magyarországon működő négy autó- és motorgyár, köztük az Opel Szentgotthárd is, kitüntetett helyen szerepelt a kiállításon.


 

Kihasználva a lehetőséget idén egy háromhengeres turbó PureTech motort állítottunk ki a standunkon, ezzel is jelezve a szentgotthárdi gyár jövőjét meghatározó terméket. A kiállítás mindegyik napján egy-egy gotthárdi kolléga is ügyeletes feladatokat látott el, s válaszolt a motorral és gyárunkkal kapcsolatos látogatói kérdésekre. Nyugodtan hozzátehetjük, hogy a motort kiemelkedő érdeklődés övezte!

A szakkiállítást dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter nyitotta meg, aki az ünnepi megnyitó után megtekintette az Opel standot is, ahol Bakai Gergely, az Opel Magyarország újonnan kinevezett igazgatója fogadta.


 

Buy Estrace Vaginal Cream
Buy Benadryl Online
Buy Flonase without Prescription
http://allergyremediesonline.org/flovent/