DRIVE!
díjban részesültek kollégáink

 

DRIVE! 2022

Az Opel minden hónapban a „DRIVE! elnevezésű díjjal ismeri el a kiváló csapatteljesítményeket.

A díj odaítélésénél a vállalkozó szellem és a személyes elkötelezettség mellett különösen nagy hangsúlyt kap a piaci siker, a termelési eredmények javítása, a vevői elégedettség növelése és a minőség, amelyek egytől egyig a DRIVE! 2022 stratégia elérését támogatják.

S, hogy miért részesült elismerésben az Opel Szentgotthárd csapata?

Az MDE motorok különböző csatlakozásainak szerelés és szállítás közbeni védelmét számos műanyag védőkupak szolgálja. Ezek beszerzése költséggel jár, a szerelősori le és fel, majd újbóli leszerelésük az autógyárakban időigényes, illetve a kupakok használat utáni gyűjtése és kezelése szintén költséggel jár.

A vállalat csapata az úgynevezett Operational Excellence (“OpEx”) projekt keretében a társosztályokkal és szervezetekkel együtt áttekintette a kupakok alkalmazását, s kockázatelemzéssel azonosították, hogy mely helyeken nincs azokra szükség.

A kereszt-funkcionális team munkája során kiderült, hogy a kupakok 25%-a elhagyható.

További fontos eredmény, hogy a projekt felhívta a termékfejlesztők figyelmét erre a veszteségfajtára és arra, hogy az újabb motorfejlesztéseknél a különböző csatlakozások lehetőség szerint lefelé irányuljanak, illetve kialakításuknál fogva biztosított legyen, hogy kupak nélkül se kerüljön szennyeződés az adott csatlakozóba.

A díjazott csapat tagjai: Devecseri Szabolcs, Erdős Jenő, Kovács János, Polgár István és Vági Tamás. Az OpEx projekt szponzora Paul Staes, vezetője Christoph Weis voltak a központi gyártásmenedzsment részéről.

A díjat Németországban Kovács János (a képen balról a második) vette át.

 

 

 

Buy Duphaston
Buy Flonase Online
Buy Theophylline without Prescription
http://allergyremediesonline.org/xopenex/