Tovább zöldült a környék

Mint arról korábban beszámoltunk: együttműködve a hazánkban már több helyszínen is működő Tündérkert mozgalom alapítójával, Kovács Gyulával, a szentgotthárdi gyár munkatársai júniusban őshonos gyümölcsfákat rendelhettek otthoni ültetésre, vagy örökbe fogadhattak, hogy a gyár területén elültessék. Minden megrendelést az Opel gyár egy újabb fa ültetésével egészítette ki. Az így összegyűlt több mint 100 facsemetét egy közös faültetés keretében a dolgozók a gyár egyik szabad területen ültették el, míg magánkertekben 200 fát ültethettek el a munkatársak.

Az akcióhoz időközben az Allison is csatlakozott: október 18-án érkezett meg a 40 darab növény, melyből húszat az Allison-gyárat körülölelő zöldövezetben ültettek el a gyár dolgozói, míg a maradék 20 csemetét „örökbe fogadva” egy-egy kolléga vihette haza a saját telkére.

Az önkéntes akcióval gyáraink hozzájárultak a Göcsej-Őrség régió biodiverzitásának megőrzéséhez, és nem mellékesen munkatársaink környezethez, illetve környezetvédelemhez való kötődését is elősegítették.


 

Buy Premarin
Buy Levonorgestrel Online
Buy Benadryl without Prescription
http://allergyremediesonline.org/flovent/