Egészség, biztonság, jólét

Az események részeként világszerte egy időben bemutatásra került az új Egészség- és Biztonságvédelmi Politikánk és bevezettük új mottónkat: “We All Care”, amit nagyjából úgy lehet lefordítani, hogy Mi mindannyian gondoskodunk, törődünk egymással és vigyázunk egymásra.

Egészség- és Munkavédelmi Politikánk célja a dolgozóink egészségének megőrzése és fejlesztése folyamatos párbeszéd fenntartásával, a különböző szakterületek segítségével és munkahelyi vezetők bevonásával, a folyamatos fejlesztés elvének figyelembe vételével.

A szentgotthárdi gyárban az alábbi programokon vehettek részt a dolgozók. Az első napon gépbiztonsággal, ipari védőburkolatokkal kapcsolatos előadást hallgathattak az érdeklődők a gyakorlatban is használható megoldások bemutatása mellett. Az első és második napon népszerűek voltak a szentgotthárdi Egészségfejlesztési Iroda által lebonyolított egészségügyi szűrővizsgálatok, valamint a szombathelyi Trend Optika közreműködésével megvalósult szemészeti (látás) vizsgálatok.

Mindhárom napon vendégül láttuk egyéni védőeszköz beszállítóinkat, akik a megszokott magas szakmai színvonalon mutatták be termékpalettájukat és a legújabb fejlesztéseiket.

 

Emellett lehetőség volt talpnyomás mérés elvégzésére is, amely a megfelelő talpbetét kiválasztásában nyújtott segítséget. A szakmai beszélgetések mellett sor került a dolgozói tapasztalatok megosztására is.

A fentiek mellett a vállalkozó kedvű dolgozók a már megszokott munkavédelmi témájú kvízekben tesztelhették tudásukat ajándékokért cserébe.

 


 

Duphaston Online
Buy Clarinex
Buy Pulmicort without Prescription
http://allergyremediesonline.org/singulair/