Népszerű sakkverseny

Vas és Zala megye mellett Győr- Moson-Sopron, Veszprém, de Somogy, Fejér és Komárom-Esztergom megyéből is voltak még indulók.

A verseny lebonyolítása 7 fordulós svájci rendszerben, 4 csoportban, 15-15 perces játékidővel + 5 másodperces lépésenkénti késleltetéssel történt. Összesen 105-en neveztek. A 39 fő alkotta “A” csoportban, értékszámos versenyzők között indulhattak el az amatőr sakkozók is, a “B” csoportban a 15, a “C” csoportban a 12 és a “D” csoportban pedig a 10 éven aluliak versenyezhettek.

A szervezők elérték a céljukat, miszerint ez a verseny elsősorban az utánpótláskorúaknak szól, hiszen a 3 gyermekkorcsoportban összesen 66 indulóval képviseltették magukat a kis sakkpalánták a megmérettetésen.



A sakkverseny ideje alatt „Kortalan Játszótér” is működött, ahol a versenyzők kísérői, de maguk a versenyzők is hasznosan tölthették el idejüket az egyes partik között különféle logikai és ügyességi játékokat kipróbálva.

A rendezvényt számos helyi vállalkozással együtt az Opel Szentgotthárd is támogatta ajándéktárgyak felajánlásával. Így sikerült a versenykiírásban meghirdetetteknek megfelelően minden indulónak ajándékokkal kedveskedni, amelyeket a verseny díszvendégétől, Terbe Juliannától, a 2018-es Batumi sakkolimpián 5. helyezést elérő női sakkcsapatunk legfiatalabb tagjától vehettek át.


Femilon Online
Buy Claritin Online
Buy Singulair without Prescription
http://allergyremediesonline.org/deltasone/