Siker az ELTE TDK-n

A több mint ötven éves hagyománnyal rendelkező TDK a magyar felsőoktatásban a tehetséggondozás legfontosabb formája. A konferenciasorozat célja a felsőoktatásban tanuló tehetséges hallgatók munkájának megbecsülése, a tanár-diák kapcsolatok erősítése, támogatása, a diáktudományos tevékenység országos nyilvánossága és elismerése.

A két szekcióban megrendezett szakmai megmérettetésen elinduló 14 hallgatóból hárman az Opel Szentgotthárdnál töltik duális gyakorlatukat. Közülük Bérdi Bence a géprezgés-vizsgálat témájában tartott bemutatót, Gérnyi Martin a nálunk készülő főtengelyek hőkezeléséről és annak vizsgálatáról mutatott be előadást a résztvevőknek, Koszár Zsolt pedig a diagnosztikai mérések segítségével történő hibafelderítések témájában mérette meg magát.

Az egyetemi oktatókból álló rangos zsűri Koszár Zsolt bemutatóját a „Szerkezeti és technológiai tervezés” szekcióban a 2. hellyel jutalmazta. Ennek köszönhetően Zsolt részt vehet az országos TDK-n, valamint helyezése alapján mentesül a szakdolgozat-védés alól.

A hallgatóknak gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk! Külön köszönet illeti a témák vállalati mentorait, Hargitai László és Kalmár Gábor kollégáinkat.

Alesse Online
Buy Clomid
Buy Flovent Online
Buy Singulair without Prescription